سلطانی نژاد افزود: شیر و فراورده های لبنی مهمترین منبع تامین کلسیم است و مصرف آن جهت حفظ سلامت و استحکام استخوان ها، دندان ها، پوست و کنترل فشار خون توصیه می شود . مصرف روزانه و منظم منابع غذایی غنی از کلسیم خطر بروز برخی از سرطان ها را کاهش می دهد. همچنین ترکیبات طبیعی موجود در شیر عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشیده و با خنثی کردن سموم در شرایط آلودگی هوا از دستگاه تنفسی، قلبی و عروق محافظت می کند.
این کارشناس تغذیه گفت:دریافت ناکافی شیر و لبنیات باعث تاخیر در رشد استخوانی و کوتاهی قد در کودکان و نوجوانان و افزایش احتمال چاقی و پرفشاری خون و بروز پوکی استخوان در سنین بزرگسالی و سالمندی می شود.
شایان ذکر است این کلاس آموزشی با حضور پرسنل مرکز و در راستای پویش ملی سلامت ، در سالن شهید همت مرکز خدمات جامع سلامت بوعلی برگزار شد.
- نسرین فائق
- کد خبر 39936
- اجتماعی , اخبارکیش
- بدون نظر
- پرینت