شما اینجا هستید
اخبارکیش » کیش باید تبدیل به مقصد گردشگری فرهنگی و هنری شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این جلسه صمیمانه که علی حسنلو، معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش نیز حضور داشت، طرفین ضمن بررسی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری جزیره کیش، بر توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های هنر، گردشگری فرهنگی و برگزاری رویدادهای فاخر گفت‌ وگو کردند.

محمد کبیری در این نشست با اشاره به آمار حضور ۳ میلیون نفری گردشگر داخلی ‌و خارجی در کیش گفت: نگاه ما به گردشگری فقط بحث تفریحی نیست و ما همانطور که در گذشته نیز گفته ‌ام‌، باید از مقصد تفریحی صرف، به یک مقصد اقتصادی و فرهنگی تبدیل شویم.

وی افزود: ایجاد فضاهای هنری، برگزاری رویدادهای شاخص و بین المللی و حمایت از تولیدات فرهنگی از اولویت‌های ما است و این میسر نمی‌شود مگر با هماهنگی بین دستگاهی که حضور شما در معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار می‌تواند کارساز باشد.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش در پایان با بیان اینکه طبق آمارها رشد پایدار گردشگری در کیش ملموس است اما باز نباید ما دست از تلاش برداریم؛ تاکید کرد: ما باید به صورت مشترک برنامه‌ریزی‌های کلانی برای بهار و تابستان ۱۴۰۴ از جمله برگزاری جشنواره‌ها، کنسرت‌ها، نمایشگاه‌های هنری و ایجاد فضاهای جدید برای فعالیت‌های هنرمندان در جزیره کیش تعریف کنیم و به سمت آن گام برداریم.

در ادامه این نشست نیز نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز با اشاره به اهمیت گسترش فعالیت‌های هنری در مناطق آزاد، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از هرگونه برنامه‌ریزی برای گسترش تعاملات هنری در جزیره کیش حمایت می‌کند. این جزیره می‌تواند پایلوتی برای اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش

فید مطالب
تویتر
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین
فید مطالب
تویتر