شما اینجا هستید
اجتماعی » عزم پلیس بر استمرار طرح تشدید برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر در کیش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ” نبی اله قاسمی” با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح، استمرار و تشدید برخورد با فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر بود، بیان داشت: پلیس مبارزه با مواد مخدر با همکاری سایر پلیس های تخصصی موفق شدند ۳۶ نفر متهم جرایم موادمخدر شامل(معتاد وخرده فروش و…) را دستگیر و بیش از ۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر قبل از ورود به چرخه توزیع و مصرف کشف کنند.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش گفت: طرح تشدید برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر با هدف پاکسازی سواحل ، پارک ها و مکان های متروکه از افراد هنجارشکن و متخلف به صورت مستمر اجرا می گردد.

سرهنگ قاسمی تصریح کرد: فعال سازی پایش تصویری و نصب دوربین های چهره خوان تقویت کننده اجرای مأموریت های پلیس با هدف بازدارندگی ورود افراد متخلف به کیش و تسریع در روند حضور میدانی پلیس در نقاط آلوده می شود امیدواریم متولیان امر به وعده های خود با هدف حفظ امنیت پایدار کیش عمل کنند.

قاسمی ادامه داد: یکی از طرح های پلیس، آموزش همگانی در محل، به جوانانی است که بی هدف در پارک ها و بوستان ها پرسه می زنند. امید است با مشارکت خانواده ها، مدیریت کارفرمایان و کمک مراکز مشاوره، شاهد حضور بی هدف جوانان در سطح معابر، پارک ها و سواحل و گرفتار شدن آنها در دام سوداگران مرگ نباشیم.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از صبوری ، مشارکت خوب مردم و تماس با ۱۱۰ به منظور برخورد با افراد لامکان، فروشندگان مواد مخدر و افراد هنجار شکن تقدیر کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش

فید مطالب
تویتر
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین
فید مطالب
تویتر